Çiğiller 75.Yıl İlkokulu
Çiğiller Köyü /GÖRDESMANİSA

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, okulumuzda her gün daha iyiye ulaşmak için için, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan,paylaşımcı, dinamik, üretken ve yenilikçi bir okul toplumu oluşturmak.

MİSYON

Tüm öğrencilerimizin milli değerlere bağlı, teknolojiyi iyi kullanabilen, çağdaş, demokrat , insan haklarına saygılı, ekip çalışmasına yatkın, kendine güvenen bireyler olmasını sağlamak.

Kütüphane Kitap Sayısı :1912
Öğretim Şekli :Normal Öğretim Uygulanmaktadır.

Normal Öğretim Uygulanmaktadır.

Kalorifer ile ısınmaktadır.

Servis Bilgisi

Korubaşı, Sarıaliler, Kale, Dereçiftlik, Bayat, Tüpüler ve Balıklı mahallelerinden okulumuza öğrenci servisleri gelmektedir. Öğretmenler için servis yoktur.

iLÇE:17 KM İL:116 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gördes yönünden gelenler için Dereçiftlik Mahallesi´nden 2 km sonra sağa, orman yoluna dönülmesi, Salihli yönünden gelenler için Korubaşı Mahallesi´nden 4 km sonra sola dönülmesi gerekmektedir.

Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Bocce, Dart, Satranç

Tübitak 4006 Bilim Fuarı (27/05/2022)